About

Totul pleaca de prin ’94. Copil mic si tembel, crescut cu cheia la gat, invatat sa se descurce atunci cand nimeni nu il poate ajuta. Veneam de la gradinita, flamanda. Doua oua batute, cu telemea de oaie si ceapa verde. Prima mea omleta, prima mea bucatareala. Aveam aproape 6 ani si aveam doar o idee despre cum se fac snitelele, galustele de grij, gogosile si clatitele.

La 10 ani am facut primul meu blat de tort. Tin minte ca o ajutam pe mama isi gateasca aniversarea. Un blat cu nuca. Primele albuse batute spuma, primul pandispan crescut frumos si uniform, mai tarziu mi-am invatat si cumnatele reteta. Doi ani mai tarziu am facut primele mele eclere. Procesul de creatie a fost aproape dezastruos, dar finalul comestibil si apreciat de catre familie.

De-a lungul timpului au urmat multe alte „experimente”. De la banalele friganele pana la inghetata home made cu nuci caramelizate, tiramisu, fel si fel de paste, supe, ciorbe, mancaruri cu orez, pizze etc.

Poate te intrebi de ce am ales sa scriu despre! Am un singur vis. Sa ajung sa iau lectii de la niste bucatari de top si sa imi perfectionez model de a face mancarea. Scriu pentru ca imi place. Scriu si altceva decat mancare, dar despre mancare imi place cel mai mult. Scriu pentru ca imi doresc ca retetele postate pe acest blog sa deschida apetitul cititorilor. Scriu pentru ca astfel am sa cunosc oameni cu care sa impartasesc bucuriile mele, si esecurile culinare.

Va multumesc ca ati ales sa stiti cine sunt!

Lasă un comentariu